Activiteiten Warm Nest

Activiteiten Warm Nest:

Yoga

Herstellende, veilige en aangepaste yoga. Aansluitend bieden we vrijblijvend een kommetje warme soep aan die ja als groep samen kan klaarmaken.

Lees meer

Reiki sessie

Reiki is een Japanse relaxatiemethode die zowel op fysiek als mentaal niveau werkt en het lichaam weer energetisch in balans brengt.
Een Reikisessie kan angst en stress doen verlagen, zowel fysieke als emotionele pijn verzachten en ondersteunend werken bij medische behandelingen.

Lees meer

Wandeling

Een laagdrempelige wandeling, onder begeleiding van een enthousiaste vrijwilliger. Nadien volgt er een drankje in Warm Nest.

Lees meer

Massage als beleving en ondersteuning

De energie die een massage teweeg kan brengen, stroomt meestal spontaan naar die plekken waar het op dat moment het meest nodig is.

Lees meer

Creatief Nest: proeven van intuïtief schilderen

Proeven van intuïtief schilderen met Hadewych.

Lees meer

Breng kleur in jouw leven! Kleurenpsychologie

Hoeveel kleur zit er in jouw kleerkast? De juiste kleurtinten van je kleding zorgen ervoor dat je je beter in je vel voelt en meer straalt. Ieder kleur is gelinkt aan een emotie/gevoel/gedrag. Als je de psychologie achter de kleuren begrijpt, verandert dit je kijk op de kleuren die je vaak of nooit draagt.

Lees meer

Tibetaans Klankbad

Elke cel in je lichaam gaat mee trillen (resoneren) op deze rustgevende klanken en perfect afgestemde trillingen. Dit moment van complete rust terwijl je luistert naar de Himalayan klank schalen, brengt het lichaam in een herstellende rust.

Lees meer

Samen zingen

Onze stem is uniek en juist daardoor ook afge"stemd" op wat we zelf nodig hebben.

Het vraagt een beetje moed om je stem voor een lied te gebruiken en te laten horen, maar het is ook heel erg bevrijdend om de sprong te wagen.

Lees meer

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.