AZ Zeno Knokke TV AAPROG BOECKX B2 Ai c Milosz Siebert ext 27

Campus Knokke-Heist

Kalvekeetdijk 260,
8300 Knokke-Heist

Met de wagen

De parking op de campus Knokke-Heist bevindt zich vlak naast het ziekenhuis. Er zijn meer dan 750 parkeerplaatsen beschikbaar waarvan een deel overdekt. Daarnaast zijn er 6 laadpunten voor elektrische wagens voorzien.

Te voet/met de fiets

Je kunt het ziekenhuis vlot bereiken via de Kalvekeetdijk en via de Natiënlaan (bekijk het liggingsplan voor meer duiding).

Er is een fietsenstalling voorzien aan de hoofdingang van het ziekenhuis.

Parkingtarieven

Duur Prijs

< 20 min

gratis

20 min - 4 uur

€ 3

4 - 6 uur

€ 5

> 6 uur

€ 7

verloren ticket

€ 10

10 beurtenkaart (1 jaar geldig, en onbeperkt per dag per beurt)

€ 20

Parkeren op de parking (niet op de Kiss & Ride) is gratis voor personen met een beperking op vertoon van een geldige mindervalidenkaart en bijhorende e-id van de houder aan het onthaal. Tarieven kunnen afwijken bij evenementen.

 

Openbaar vervoer

Met de bus

De buslijnen 41, 44 en 45 hebben een halte vlak voor de ingang van het ziekenhuis. Met de routeplanner van De Lijn plan je eenvoudig je reis. Sinds 06/01/2024 zorgt De Lijn ook voor het vervoer tussen de campussen. Meer info daarover lees je op deze pagina.

Met de trein

Het treinstation van Knokke bevindt zich op 2 km van het ziekenhuis. Aan het station kan je bus 44 nemen tot aan het ziekenhuis of te voet gaan de ingang aan de Natiënlaan.

Meer info

Om je reis met het openbaar vervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen, verwijzen we graag naar de webpagina van Stannah.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.