Banner webpagina

Campus Blankenberge

Dr Fr. Verhaeghestraat 1,
8370 Blankenberge

Op zondag 1 oktober neemt de AZ Zeno campus Blankenberge deel aan de Open Bedrijvendag 2023. Ga als eerste op verkenning doorheen de compleet gerenoveerde ziekenhuisvleugel en inkom, en ontdek hoe en waarvoor je op de campus Blankenberge terecht kan.

Alle info vind je hier

Met de wagen

De parking op de campus Blankenberge bevindt zich vlak naast het ziekenhuis. Ze werd recent vernieuwd en beschikt, naast de gewone parkeerplaatsen, over 2 laadpunten voor elektrische wagens.

Te voet/met de fiets

Je kunt het ziekenhuis vlot bereiken via de Dr. F. Verhaeghestraat (bekijk het liggingsplan voor meer duiding).

Er is een fietsenstalling voorzien aan het ziekenhuis.

Parkingtarieven

Duur Prijs

< 20 min

gratis

20 min - 4 uur

€ 3

4 - 6 uur

€ 5

> 6 uur

€ 7

verloren ticket

€ 10

10 beurtenkaart (1 jaar geldig, en onbeperkt per dag per beurt)

€ 20

Parkeren op de parking (niet op de Kiss & Ride) is gratis voor personen met een beperking op vertoon van een geldige mindervalidenkaart en bijhorende e-id van de houder aan het onthaal.

 

Parkeren op de parking is gratis voor personen met een beperking op vertoon mindervalidenkaart aan het onthaal.

Openbaar vervoer

Met de bus

Vanuit Brugge kan je bus 51a (lijn Brugge-Blankenberge) nemen met als halte Blankenberge Stadhuis. Vanaf die halte is het nog zo'n 50 meter wandelen tot aan het ziekenhuis.

Met de tram

Stap af aan de halte Blankenberge Park. Het ziekenhuis bevindt zich op zo'n 500 meter van de halte.

Met de trein

Het ziekenhuis bevindt zich op zo'n 1 km afstand van Blankenberge Station. Vanaf het station kan je ook de tram nemen richting Oostende - De Panne en afstappen aan halte Blankenberge Park.

Meer info

Om je reis met het openbaar vervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen, verwijzen we graag naar de webpagina van Stannah.

Met de shuttlebus

Op weekdagen rijdt er tussen de campus Blankenberge en campus Knokke-Heist een shuttlebus. De tussenstops/ opstapplaatsen bevinden zich aan Blankenberge markt, Station Blankenberge, Zeebrugge kerk & Heldenplein Heist.

Op het busje nemen we uiteraard de nodige coronamaatregelen in acht: maximum aantal personen per type voertuig, afstand houden in de bus, ontsmetten, mondmasker dragen…

Hierdoor zal de capaciteit minder zijn dan gebruikelijk en is reserveren tijdelijk verplicht.
Reserveren kan via +32 (0)50 535 000.

Vertrekuren campus Blankenberge: 8u - 9u - 10u - 13u - 14u - 16u

Vertrekuren campus Knokke-Heist: 9u - 11u - 13u - 15u - 17u - 18u

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.