Verbouwingen BL

Campus Blankenberge

Dr Fr. Verhaeghestraat 1,
8370 Blankenberge

Met de wagen

De parking op de campus Blankenberge bevindt zich vlak naast het ziekenhuis. Ze werd recent vernieuwd en beschikt, naast de gewone parkeerplaatsen, over 2 laadpunten voor elektrische wagens.

Te voet/met de fiets

Je kunt het ziekenhuis vlot bereiken via de Dr. F. Verhaeghestraat (bekijk het liggingsplan voor meer duiding).

Er is een fietsenstalling voorzien aan het ziekenhuis.

Parkingtarieven

Duur Prijs

< 20 min

gratis

20 min - 4 uur

€ 3

4 - 6 uur

€ 5

> 6 uur

€ 7

verloren ticket

€ 10

10 beurtenkaart (1 jaar geldig, en onbeperkt per dag per beurt)

€ 20

Parkeren op de parking (niet op de Kiss & Ride) is gratis voor personen met een beperking op vertoon van een geldige mindervalidenkaart en bijhorende e-id van de houder aan het onthaal.

 

Openbaar vervoer

Met de bus

Vanuit Brugge kan je bus 51a (lijn Brugge-Blankenberge) nemen met als halte Blankenberge Stadhuis. Vanaf die halte is het nog zo'n 50 meter wandelen tot aan het ziekenhuis. Sinds 06/01/2024 zorgt De Lijn ook voor het vervoer tussen de campussen. Meer info daarover lees je op deze pagina.

Met de tram

Stap af aan de halte Blankenberge Park. Het ziekenhuis bevindt zich op zo'n 500 meter van de halte.

Met de trein

Het ziekenhuis bevindt zich op zo'n 1 km afstand van Blankenberge Station. Vanaf het station kan je ook de tram nemen richting Oostende - De Panne en afstappen aan halte Blankenberge Park.

Meer info

Om je reis met het openbaar vervoer zo vlot mogelijk te laten verlopen, verwijzen we graag naar de webpagina van Stannah.

Bereikbaarheid campus Blankenberge

Bereikbaarheid campus Blankenberge

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.