Symposia voor huisartsen

Geregeld organiseren wij voordrachten en symposia voor huisartsen, tandartsen en andere professionele doelgroepen.

Geplande symposia 2024:

App voor huisartsen

Samen met onze nieuwe website lanceren we ook een digitale applicatie specifiek voor alle huisartsen. De snelkoppeling die je op het beginscherm van je gsm kan plaatsen brengt je onmiddellijk naar de contactgegevens van de specialisten van AZ Zeno. Via de zoekfunctie kan je zoeken naar een arts of specialisme en onmiddellijk een telefonische afspraak vastleggen voor uw patiënt. Hieronder vind je de instructies hoe je de snelkoppeling kan installeren.

Met vragen of opmerkingen kan je steeds terecht bij de communicatiedienst via communicatie@azzeno.be.

Installatie app
Installatie app2

Elektronische communicatie

Je kan verslagen, resultaten, opname- en ontslagmeldingen elektronisch ontvangen. Het ziekenhuis gebruikt hiervoor de toepassing Hector.

Welke gegevens?

  • Verslagen van labo, RX en nucleaire geneeskunde
  • Brieven opgesteld door alle diensten van ons ziekenhuis
  • Opname- en ontslagmeldingen

Aanvragen?

Wenst u graag de gegevens van ons ziekenhuis elektronisch ontvangen, zijn uw gegevens aangepast of ondervindt u problemen met ontvangen van elektronische gegevens? Stuur ons dan een e-mail met daarin uw OG-nummer & type medisch dossier waarin u werkt naar ehealth-sos@azzeno.be of bel de ICT dienst via +32 (0)50 53 42 50.

  • AZ Zeno Knokke TV AAPROG BOECKX B2 Ai c Milosz Siebert ext 24
  • AZ Zeno Knokke TV AAPROG BOECKX B2 Ai c Milosz Siebert int 15
  • AZ Zeno Knokke TV AAPROG BOECKX B2 Ai c Milosz Siebert int 22

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.