Vernieuwde campus Maldegem

Sinds 15 juli 2021 kan je in Maldegem terecht op onze nieuwe campus aan de Brugse Steenweg 183E. De oude rijkswachtkazerne bleek - na grondige verbouwingswerken - de ideale plaats om uit te breiden, nadat we eerder 15 jaar te vinden waren in de Stationsstraat 27.

02maldegem 16
01maldegem 29

De nieuwe campus bevindt zich aan het rond punt langs de Brugse Steenweg, nummer 183E. Patiënten kunnen er terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, psychiatrie, orthopedie, reumatologie, endocrinologie, algemene chirurgie en mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Daarnaast is er een gespecialiseerd hoorcentrum aanwezig.

Voortaan ook radiologie | medische beeldvorming

Op de nieuwe locatie van de AZ Zeno campus Maldegem kan je voortaan ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan radiologische onderzoeken en medische beeldvorming. Daartoe investeerde AZ Zeno in gloednieuwe hoogtechnologische apparatuur voor mammografie of borstonderzoek, RX en echografie. Wie een radiologisch onderzoek nodig heeft kan binnen de 2 werkdagen langskomen.

Maak een afspraak en bekijk alle radiologische onderzoeken

Meer over Radiologie

Bekijk alle artsen met consultaties in Maldegem

Artsen Maldegem
  • AZ ZENO Maldegem 01
  • 02maldegem 39
  • 01maldegem 32
02maldegem 18

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.