Heelkunde

06 01 2022 Afb 012 uitsnede vierkant

Het team

De dienst heelkunde is ook de draaischijf van het borstcentrum in nauwe samenwerking met onze borstverpleegkundigen, radiologen, gynaecologen en het Multidisciplinair Oncologisch Overlegcomité.

Er wordt gestreefd naar een optimale samenwerking met onze eerstelijns zorgverstrekkers en de collega's specialisten in ons ziekenhuis en het ons omringende netwerk. De dienst is bovendien een erkend opleidingscentrum voor stagiairs en assistenten chirurgie, wat tevens resulteert in een uitstekende relatie en samenwerking met Universitaire ziekenhuizen.

De chirurgen verzekeren een permanente wachtdienst en zijn vlot bereikbaar door hun eigen secretariaat. Er worden door het volledige team consultaties aangeboden op alle campussen van AZ Zeno. Alle leden van het team zijn geaccrediteerd.

De dienst heelkunde heeft een eigen secretariaat. Je kan hen dagelijks bereiken voor extra info, attesten,... via onderstaande contactgegevens.

T +32 (0)50 534 500

E secretariaat.heelkunde@azzeno.be

Wie is wie

Joliryse

Jolien Vande Ryse

Medisch secretaresse
Carzan

Carine Vanzandweghe

Medisch secretaresse

Verwante specialisme

Anesthesie

Wanneer je verdoving moet krijgen, bijvoorbeeld met het oog op een operatie, dient een anesthesist je die verdoving toe. Anesthesisten staan ook in voor pijnbestrijding tijdens en na een ingreep.

Meer over deze afdeling

Verwante afdelingen

Borstcentrum

In het Borstcentrum staat een multidisciplinair team klaar om de patiënt te ondersteunen bij goed- en kwaadaardige borstaandoeningen.

Meer over deze afdeling

Operatiekwartier

Op het Operatiekwartier voeren tal van chirurgen dagelijks heelkundige ingrepen uit. Zowel de campus Knokke-Heist als campus Blankenberge beschikken over een Operatiekwartier.

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.