Voor huisartsen

Radiologie

Voor huisartsen

PACSonWEB

De dienst radiologie biedt de online toepassing PACSonWEB aan om medische beelden en verslagen van onderzoeken ter beschikking te stellen voor artsen.

PACSonWEB is snel, altijd toegankelijk, veilig en milieuvriendelijk. Op korte termijn zal dit de distributie van beelden via andere dragers (cd-rom, dvd, papier) vervangen. Het gebruik is eenvoudig en gratis. U logt in via http://radiologie.azzeno.be en kunt dan de aangevraagde onderzoeken bekijken. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden op uw computer. De handleiding voor PACSonWEB vindt u op het startscherm. De mammografische onderzoeken zijn 3 jaar online beschikbaar, alle andere onderzoeken 1 jaar. Indien u een ouder onderzoek wenst te raadplegen gelieve de dienst radiologie te contacteren op het nummer +32 (0)50 53 47 00 (Knokke) of + 32 (0)50 53 46 80 (Blankenberge).

Er zijn verschillende manieren om in te loggen:

  • via een gebruikersnaam en wachtwoord (verkregen bij het aanmaken van uw account)
  • via eID (elektronische identiteitskaartlezer)
  • via het referentienummer op het papieren of elektronisch verslag van uw patiënt, in combinatie met de geboortedatum van de patiënt.


Indien u nog geen account heeft voor PACSonWEB, heeft u de mogelijkheid om zelf een account aan te maken door u aan te melden via uw elektronische identiteitskaart op de website http://radiologie.azzeno.be. Daarnaast kunt u ook een account aanvragen door een mail te sturen naar support@dobcomed.com met uw naam, RIZIV-nummer en e-mailadres. In het geval van een groepspraktijk gelieve de gegevens van alle artsen te vermelden.

De e-mailgegevens worden niet aan derden doorgegeven of voor andere doeleinden gebruikt.

Bij vragen en/of problemen betreffende PACSonWEB kan u rechtstreeks contact opnemen met Dobco Medical Systems op het nummer 052 77 01 15 via e-mail naar support@dobcomed.com.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.