> AZ Zeno  >  nieuws  >  AZ Zeno campus Maldegem feestelijk geopend

AZ Zeno campus Maldegem feestelijk geopend


openingAZZenocampusMaldegemmetdokters.jpg
openingAZZenocampusMaldegemmetdokters.jpg

01-10-2021

Op 1 oktober 2021 werd de nieuwe campus van AZ Zeno in Maldegem feestelijk geopend in aanwezigheid van Burgemeester Bart Van Hulle en directie, bestuur en dokters van AZ Zeno.

AZ Zeno campus Maldegem is een onderdeel van het AZ Zeno ziekenhuis in Knokke. De voorbije 15 jaar vond je de campus terug in de Stationsstraat, maar deze locatie werd te klein. De oude Rijkswachtkazerne bleek - na grondige verbouwingswerken - de ideale plaats om uit te breiden.

De nieuwe campus bevindt zich aan het rond punt langs de Brugse Steenweg, nummer 183E. Patiënten kunnen er dicht bij huis terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, psychiatrie, orthopedie, reumatologie, endocrino-diabetologie, en mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. Daarnaast is er een gespecialiseerd hoorcentrum aanwezig.

 

Nieuw: radiologie | medische beeldvorming

Op de nieuwe locatie van de AZ Zeno campus Maldegem kan je voortaan ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan radiologische onderzoeken en medische beeldvorming. Daartoe investeerde AZ Zeno in gloednieuwe hoogtechnologische apparatuur voor mammografie of borstonderzoek, RX en echografie. Afspraken via 050 533 000 – www.azzeno.be


 terug naar het overzicht