Herdenkingsmoment ASEM

Herdenkingsmoment
Evenement

Geplaatst op 11 mrt. 2024

Iemand die je lief is moeten missen, het doet pijn. Die rouwpijn kan zo rauw zijn, dat je ze ook lichamelijk voelt, in heel je lijf. Je krijgt pijnscheuten in je hart. Je bent doodmoe. Je adem stokt, je voelt je ‘asemloos’. Daarom nodigen we je op dinsdag 14 mei 2024 uit op ‘Asem’, het jaarlijks herdenkingsmoment. Dit evenement is afgelopen.

Iemand die je lief is moeten missen, het doet pijn. Die rouwpijn kan zo rauw zijn, dat je ze ook lichamelijk voelt, in heel je lijf. Je krijgt pijnscheuten in je hart. Je bent doodmoe. Je adem stokt, je voelt je ‘asemloos’.

Die pijn van het gemis kunnen we niet wegnemen, hoe graag we het ook zouden willen. We kunnen wel proberen de pijn te verzachten, door je verdriet de nodige ademruimte te geven.

Daarom nodigen we je op dinsdag 14 mei 2024 uit op ‘Asem’, het jaarlijks herdenkingsmoment.

Want ademruimte kunnen we je geven. Door je op een zachte manier nabij te zijn. Niet even, maar zolang als nodig. Door je te omringen met de troost van zang, poëzie en beeld. En door je mee te nemen in de helende kracht van rituelen en van de natuur.

Kom samen met ons stilstaan bij herinneringen die we koesteren, verhalen die we delen en de liefde die ons verbindt, terwijl we de levens van degenen die we moeten missen eren.

Programma

  • 19.00 uur: troostmoment met zang, poëzie en beeld
  • 19.30 uur: ademtocht met natuurritueel
  • 20.00 uur: herinneringsmoment met een hapje en een drankje

Neem bij regenweer een regenjas of paraplu mee.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.