Maag-, darm- en leverziekten

AZ ZENO 21 02 2022 Afb 0273

Maak een afspraak

Het team

Verwante specialisme

Oncologie

De oncologen behandelen patiënten die lijden aan een kanker of een kwaadaardige aandoening. Afhankelijk van het type kanker kan de behandeling bestaan uit: het operatief verwijderen van een letsel, bestraling van een letsel met radiotherapie, behandelen van de ziekte met antitumorale middelen (chemotherapie, immunotherapie, gerichte therapie). Ook een combinatie van bovenstaande zijn mogelijk. Alle disciplines en zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van kanker werken nauw samen en hebben op geregelde tijdstippen overleg.

Meer over deze afdeling

Verwante afdelingen

Abdominaal centrum

Het abdominaal centrum kent een grote verscheidenheid aan patiënten. We behandelen voornamelijk aandoeningen rond de buikstreek, maar zowel het internistisch als het chirurgisch luik komen aan bod op de dienst.

Meer over deze afdeling

Dagcentrum interne

In het dagcentrum interne krijgen patiënten een dagbehandeling, vaak gelinkt aan een oncologische behandeling, een specifieke intraveneuze therapie of een endoscopisch onderzoek. De opname duurt dus niet langer dan een dag, overnachten op de dienst is niet mogelijk.

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.