dr. Puissant Lynn

anesthesie, pijnkliniek
06 01 2022 Afb 148

Maak een afspraak

Specialisme

Subspecialismen

anesthesie, pijnkliniek

Conventiestatus

Geconventioneerd

Consultaties

MA DI WO DO VR ZA ZO
Campus Knokke-Heist       NM wekelijks wisselend Kn/ BL      
Campus Blankenberge       NM om de 2 weken      

Verwante specialismen

Anesthesie

Wanneer je verdoving moet krijgen, bijvoorbeeld met het oog op een operatie, dient een anesthesist je die verdoving toe. Anesthesisten staan ook in voor pijnbestrijding tijdens en na een ingreep.

Meer over deze afdeling

Pijnkliniek

De pijnkliniek van AZ Zeno staat in voor de behandeling van acute en chronische pijn. Acute pijn is pijn die minder dan 3 maanden bestaat en wordt veelal behandeld met medicamenteuse en interventionele therapieën. Chronische pijn is pijn die langer dan drie maanden aanwezig is. Deze pijn is vaak niet alleen een persoonlijk, maar ook een maatschappelijk probleem. Onze pijnkliniek werkt daarom multidisciplinair, dit wil zeggen in samenwerking met verschillende andere diensten (e.g. revalidatie geneeskunde, orthopedie, psychologie,…), zodat we dit probleem zo volledig mogelijk kunnen aanpakken en behandelen.

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.