Nieuwe editie AZ Zeno pulse

Mock up vrijgesteld
AZ Zeno informeert

Geplaatst op 20 sep. 2023

De nieuwste editie van de Zeno infokrant stak vorige week opnieuw in de brievenbus. Je leest er onder andere over onze nieuwe Spine unit / neurochirurg en over de MRI-scanner die een update kreeg met artificiële intelligentie. De endocrinologen stellen dan weer de samenwerking met WZC Duneroze voor en het Warm Nest, inloophuis voor mensen met kanker, bestaat 1 jaar. Benieuwd wat we al gerealiseerd hebben? Je leest het allemaal en meer in de Zeno Pulse editie van Knokke-Heist. In de editie van Blankenberge stellen we met veel trots de opening van de nieuwe campusvleugel voor. Wil je graag eens met je eigen ogen komen kijken hoe alles eruitziet en waarvoor je op campus Blankenberge terechtkan? Kom dan zeker eens langs tijdens Open bedrijvendag op zondag 1 oktober 2023. Ook op de campus in Maldegem blijven de activiteiten uitbreiden. Je kan er dagelijks terecht voor 14 medische disciplines zoals bijvoorbeeld medische beeldvorming of een consultatie bij de kinderarts. De ervaringen van enkele patiënten lees je op pagina 4 en 5 van de editie Maldegem. Veel leesplezier!

De nieuwste editie van de Zeno infokrant stak vorige week opnieuw in de brievenbus. Je leest er onder andere over onze nieuwe Spine unit / neurochirurg en over de MRI-scanner die een update kreeg met artificiële intelligentie. De endocrinologen stellen dan weer de samenwerking met WZC Duneroze voor en het Warm Nest, inloophuis voor mensen met kanker, bestaat 1 jaar. Benieuwd wat we al gerealiseerd hebben? Je leest het allemaal en meer in de Zeno Pulse editie van Knokke-Heist.

In de editie van Blankenberge stellen we met veel trots de opening van de nieuwe campusvleugel voor. Wil je graag eens met je eigen ogen komen kijken hoe alles eruitziet en waarvoor je op campus Blankenberge terechtkan? Kom dan zeker eens langs tijdens Open bedrijvendag op zondag 1 oktober 2023.

Ook op de campus in Maldegem blijven de activiteiten uitbreiden. Je kan er dagelijks terecht voor 14 medische disciplines zoals bijvoorbeeld medische beeldvorming of een consultatie bij de kinderarts. De ervaringen van enkele patiënten lees je op pagina 4 en 5 van de editie Maldegem.

Veel leesplezier!

Bekijk de infokranten

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.