Open Bedrijvendag 2023

Op zondag 1 oktober neemt de AZ Zeno campus Blankenberge deel aan de Open Bedrijvendag 2023. Ga als eerste op verkenning doorheen de compleet gerenoveerde ziekenhuisvleugel en inkom, en ontdek hoe en waarvoor je op de campus Blankenberge terecht kan.
Banner webpagina

De voorbije maanden kreeg het ziekenhuisgebouw op de campus Blankenberge een grondige make-over. Sinds maart 2023 is de tweede en derde verdieping van de gerenoveerde vleugel al volledig in gebruik. De gloednieuwe verblijfskamers met warm interieur, aangenaam binnenklimaat en comfortabele inrichting verwelkomden intussen al heel wat patiënten.

Op de nieuwe inkom en consultatieruimtes op de eerste verdieping was het echter nog even wachten, maar nu is het bijna zover. Heel binnenkort kunnen we bezoekers en patiënten eindelijk ontvangen in een lichtrijke omgeving met open inkom, ruime consultatieruimtes en aangename wachtkamers. Helemaal in onze frisse, luchtige en hedendaagse AZ Zeno-stijl.

Tijdens de Open Bedrijvendag krijg jij de primeur en kan je als allereerste de gloednieuwe inkom en consultatiezones ontdekken.

Ontdek op je eigen tempo de revalidatieruimte, de nieuwe kamers, het operatiekwartier en de moderne consultatieruimtes. Doorheen de rondleiding geven medewerkers en artsen je graag een extra woordje uitleg en demonstreren ze diverse toestellen. De kleinste bezoekers kunnen tijdens de rondleiding ook op zoek naar Piep de muis.

Veelgestelde vragen

 • Moet ik mij vooraf inschrijven?

  Vooraf inschrijven is niet nodig. De vernieuwde campus is open van 10u tot 17u. De laatste rondleiding start om 16u.

 • Hoe lang duurt een bezoek?

  Als je de volledige route doorloopt, ben je ongeveer een uurtje bezig. Na de tour kan er nog een drankje genuttigd worden.

 • Ik ben minder mobiel. Kan ik ook langskomen?

  Iedereen is welkom, maar om alle bezoekers vlot rond te kunnen leiden zitten er wel wat trappen verwerkt in de rondleiding. Daarom adviseren we om geen buggy’s mee te brengen en jonge kinderen bij voorkeur in een draagzak mee te dragen. Minder mobiele bezoekers kunnen gebruik maken van de lift.

 • Waar kan ik parkeren?

  Parking Jules Soete is gereserveerd voor bezoekers. Minder mobiele gasten kunnen parkeren op de parking van het ziekenhuis.

 • Ik kom met de fiets. Kan ik die ergens parkeren

  Er is een ruime fietsparking voorzien aan de campus.

 • Is de Open bedrijvendag toegankelijk voor kinderen?

  Zeker! De kleinste bezoekers kunnen tijdens de rondleiding ook op zoek naar Piep de ziekenhuismuis. We adviseren wel om geen buggy's mee te brengen en jonge kinderen bij voorkeur in een draagzak te dragen.

 • Is er een vestiaire voorzien?

  Neen, er is geen vestiaire aanwezig.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.