Nieuwe arts: dr. Jeroen De Groote - radioloog

Dr Jeroen De Grootte Horizontaal Low res
Nieuwe arts

Geplaatst op 15 jul. 2022

Vanaf juli start dr. Jeroen De Groote als algemeen radioloog bij AZ Zeno. Dr. De Groote studeerde geneeskunde aan de universiteit Gent en behaalde hier tevens het aanvullend diploma van sportarts. Aansluitend specialiseerde hij zich tot algemeen radioloog via het UZ Gent met stageperiodes in het AZ Sint-Jan Brugge, het LUMC Leiden en het UZ Gent. Na het behalen van zijn erkenning als arts specialist in de radiologie werkte dr. De Groote aan het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven waar hij 6 jaar deel uitmaakte van de staf radiologie

Vanaf juli start dr. Jeroen De Groote als algemeen radioloog bij AZ Zeno.

Dr. De Groote studeerde geneeskunde aan de universiteit Gent en behaalde hier tevens het aanvullend diploma van sportarts. Aansluitend specialiseerde hij zich tot algemeen radioloog via het UZ Gent met stageperiodes in het AZ Sint-Jan Brugge, het LUMC Leiden en het UZ Gent. Na het behalen van zijn erkenning als arts specialist in de radiologie werkte dr. De Groote aan het Heilig Hart ziekenhuis te Leuven waar hij 6 jaar deel uitmaakte van de staf radiologie.

Dr. De Groote heeft een bijzondere interesse in de musculoskeletale radiologie waarin hij zich verder subspecialiseerde. Hij behaalde in 2018 het diploma van skeletradioloog aan de Europese vereniging voor musculoskeletale radiologie (ESSR).Naast de diagnostische radiologie verricht hij tevens verschillende minimaal invasieve interventies onder geleide van beeldvorming.

Dr. De Groote zal net als zijn collega’s van de dienst radiologie actief zijn op zowel de campussen in Knokke, Blankenberge en Maldegem.

Radiologie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.