Wachten in de beste omstandigheden

Afspraken worden vaak een eind in de toekomst ingepland, waardoor je soms het exacte tijdstip uit het oog verliest. Daarom sturen we patiënten standaard twee dagen op voorhand een herinnering via sms. Een afspraak die vergeten wordt, is immers onaangenaam voor zowel de patiënt als voor de dokter.

Wachttijden in real-time

Bij je registratie aan de kiosk in de inkomhall van het ziekenhuis of aan het inschrijfloket ontvang je een ticket met digitale code waarmee je in de wachtzaal digitaal kan aanmelden.

Van zodra je je code gescand hebt, zie je op de schermen in de wachtzaal jouw nummer, je positie in de wachtrij en eventuele vertraging. Dit systeem is op dit ogenblik uniek in Vlaanderen. De wachttijd wordt ingeschat op basis van vorige afspraken en routines van de dokter. Wanneer het jouw beurt is, wordt dit op het scherm gemeld. Ga dan naar het lokaal van de arts, vermeld op het scherm.

Om de privacy te waarborgen tonen we op de wachtschermen geen namen, maar enkel jouw uniek nummer.

Voorbeeld wachttijden

Werken of ontspannen?

Blijf je toch in de wachtruimte, dan heb je keuze uit verschillende “wachtplaatsen”: van stoel, bank of zetel tot tafel waaraan je makkelijk even op de laptop of tablet kan werken. Dankzij ons snel WiFi-netwerk surf je net zoals thuis, of kan je perfect een serie of film streamen. Zo verloopt het wachten in de beste omstandigheden.

AZ Zeno Knokke TV AAPROG BOECKX B2 Ai c Milosz Siebert int 69

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.