Ambulante revalidatie

AZ ZENO 22 09 2020 Afb 0040

Maak een afspraak

Ambulant revalideren houdt in dat je tijdelijk één of meerdere keren per week in het ziekenhuis langskomt om te revalideren, alleen of in een groep. Dit kan in onze campus te Knokke en in onze campus te Blankenberge.

Het team

Onze visie

Revalideren in AZ Zeno betekent niet alleen de revalidatie van de (fysieke) aandoening aan de hand van een gespecialiseerde en kwalitatieve behandeling. Ons team van enthousiaste en deskundige revalidatiespecialisten beloven het beste uit jezelf te halen om zo de grenzen van het haalbare zo ver mogelijk op te rekken.

Samen met jou brengen we je persoonlijke doelstellingen en wensen in kaart en stellen een gepast en op maat revalidatietraject op. Daarbij hebben we oog voor jouw geheel gezondheidswelzijn. Samen zetten we jouw leven weer op de rails zodat je terug volop kan participeren in het dagelijks leven.

Als patiënt neem je zelf het heft in eigen handen. Jouw inzet en motivatie zijn onmisbaar in het bereiken van de revalidatiedoelstellingen. Het team staat je bij en coacht je doorheen dat proces. In geval een beperking blijft, helpt het team je om een nieuw evenwicht te vinden en leert je hoe je ermee kan omgaan.

Het locomotorisch centrum is uitgerust met alle moderne faciliteiten om jou te ondersteunen in je herstel. Ook maken we gebruik van onze unieke locatie aan zee en organiseren we geregeld revalidatiesessies in de gezonde buitenlucht.

Onze revalidatieprogramma's

Programma Campus

Bekkenbodemrevalidatie

Knokke & Blankenberge

Engage-programma (conditie- en krachttraining)

Knokke

Hartrevalidatie

Knokke & Blankenberge

Hydrotherapie

Knokke

Longrevalidatie

Knokke & Blankenberge

Manuele therapie

Knokke & Blankenberge

Parkinsonrevalidatie

Knokke

Revalidatie na CVA

Knokke

Revalidatie na een orthopedische ingreep

Knokke & Blankenberge

Revalidatie na kanker (BOOST-programma)

Knokke

Rugrevalidatie

Knokke & Blankenberge

Aanmelden voor een revalidatieprogramma

Revalidatie wordt altijd opgestart op basis van een voorschrift van de arts specialist of huisarts.

Wens je een afspraak vast te leggen of heb je een specifieke vraag, neem gerust contact op via het nummer 050 53 43 00 of via secretariaat.revalidatie@azzeno.be. Je kan ook langskomen op het locomotorisch centrum in onze campus te Knokke verdieping -1 en onze campus te Blankenberge verdieping +3.

Hoeveel kost revalidatie?

Terugbetalingen van jouw revalidatie zijn conform de geldende tarieven van het RIZIV.

Je krijgt maandelijks een rekening opgestuurd. Het door de mutualiteit terugbetaalbare gedeelte wordt rechtstreeks met de mutualiteit geregeld. Het remgeld is afhankelijk van jouw statuut binnen het ziekenfonds.

We berekenen graag vrijblijvend jouw specifieke bijdrage.

Waar vind ik het revalidatiecentrum?

  • Locomotorisch centrum campus Knokke: verdieping -1
  • Locomotorisch centrum campus Blankenberge: verdieping +3


Oncologie strand 0076

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.