dr. Vanmaele Luc

Longziekten
AZ ZENO 21 02 2022 Afb 0328

Maak een afspraak

Specialisme

Subspecialismen

allergologie, pneumologie, respiratoire oncologie

Conventiestatus

Geconventioneerd

Consultaties

MA DI WO DO VR ZA ZO
Campus Knokke-Heist NM NM     NM    

Verwante specialismen

Longziekten

De dienst pneumologie of longziekten is gespecialiseerd in aandoeningen aan de longen en het ademhalingsstelsel. Je kan in AZ Zeno terecht voor allergieën, astma, COPD (chronische bronchitis), kortademigheid klachten, longkanker, longrevalidatie, ademhalingsgebonden slaapproblemen en CPAP-therapie, rookstopbegeleiding en andere infectieziekten.

Meer over deze afdeling

Oncologie

De oncologen behandelen patiënten die lijden aan een kanker of een kwaadaardige aandoening. Afhankelijk van het type kanker kan de behandeling bestaan uit: het operatief verwijderen van een letsel, bestraling van een letsel met radiotherapie, behandelen van de ziekte met antitumorale middelen (chemotherapie, immunotherapie, gerichte therapie). Ook een combinatie van bovenstaande zijn mogelijk. Alle disciplines en zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van kanker werken nauw samen en hebben op geregelde tijdstippen overleg.

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.