dr. Lavrysen Eno

Neurochirurg
Fotos Bazel 42

Maak een afspraak

Specialisme

Subspecialismen

Endoscopische rugchirurgie, complexe- en minimaal invasieve nek- en rugchirurgie, spinale traumatologie

Conventiestatus

Niet geconventioneerd

Consultaties

MA DI WO DO VR ZA ZO
Campus Knokke-Heist   VM + NM VM        

Verwante specialismen

Neurochirurgie

Binnen het specialisme neurochirurgie kan je bij AZ Zeno terecht voor minimaal invasieve rugchirurgie (hernia, degeneratie of slijtage van de wervelkolom, lumbale en cervicale fusie/fixatie ...). Dankzij neurochirurgie kan een ingreep veel gerichter, snel en met een minimum aan incisies, bloedverlies, pijn en wonden uitgevoerd worden. Daarbovenop zorgt deze aanpak voor een vlotter en makkelijker herstel, en verkleint het risico op complicaties.

Meer over deze afdeling

Orthopedie

Orthopedie behandelt afwijkingen, letsels en ziektes aan het bewegingsapparaat. Dat omvat aandoeningen van gewrichten, botten, pezen en spieren. Het artsenteam bestaat uit orthopedisten met elk hun eigen aandachtsgebieden binnen de orthopedie. Je kan in AZ Zeno terecht voor aandoeningen aan de elleboog, heup, pols, wervelkolom, enkel, knie, schouder, hand en voet.

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.