WINGS, cultuuravond ten voordele van vzw Warm Nest

Wings facebook
Algemeen

Geplaatst op 02 jun. 2022

Op dinsdag 21 juni om 19u30 gaat de de cultuuravond WINGS door in Knokke-Heist. We verwelkomen Lieve Blancquaert en Nell Swerts...
Wings facebook

Recent werd Warm Nest, het inloophuis voor mensen met kanker op de site van AZ Zeno, feestelijk geopend. Terwijl een ziekenhuis de tumor aanpakt (cure), is Warm Nest er voor de mens achter de patiënt (care). De eerste yoga sessies, wandelingen en de make-up workshop lokten tal van geïnteresseerden.

Om de werking van het huis kwalitatief uit te bouwen, organiseren wij op dinsdag 21 juni 2022 om 19u30 de cultuuravond WINGS in Knokke-Heist. Voor deze bijzondere gelegenheid verwelkomen we Lieve Blancquaert. Zij was te gast op de eerste workshops in Warm Nest en maakte een exclusieve fotoreportage. Op 21 juni stelt ze de foto’s voor en vertelt ze over haar persoonlijke ervaring in het huis. Aansluitend speelt Nell Swerts een piano recital waarin ze herkenbare klassieke muziek afwisselt met eigen gecomponeerde licht klassieke stukken.

De Cultuuravond WINGS is voor iedereen toegankelijk. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de werking van vzw Warm Nest. Met jouw steun kunnen we dit mooie project vorm geven.

Bestel hier je tickets

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.