Viering 10 jaar dialyse

Az Zeno 15 06 18 207
Evenement

Geplaatst op 05 apr. 2023

De dialyse in Knokke-Heist bestaat ondertussen 10 jaar. Dit is een project dat we uitbouwden met de artsen binnen het ziekenhuis, maar vooral ook met de huisartsen van de streek. We hebben jullie vertrouwen moeten winnen, maar ook gekregen. Daarvoor willen we jullie bedanken. Met enkele voordrachten willen we de korte geschiedenis en de impact van dit lowcare centrum op de regio nog eens in de verf zetten. We combineren dit alles met een receptie en een fantastische maaltijd klaargemaakt door de gerenommeerde keuken van het AZ Zeno.

De dialyse in Knokke-Heist bestaat ondertussen 10 jaar. Dit is een project dat we uitbouwden met de artsen binnen het ziekenhuis, maar vooral ook met de huisartsen van de streek. We hebben jullie vertrouwen moeten winnen, maar ook gekregen. Daarvoor willen we jullie bedanken.

Met enkele voordrachten willen we de korte geschiedenis en de impact van dit lowcare centrum op de regio nog eens in de verf zetten.

We combineren dit alles met een receptie en een fantastische maaltijd klaargemaakt door de gerenommeerde keuken van het AZ Zeno.

Bekijk het volledige programma.

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten.

Az Zeno 15 06 18 206
Az Zeno 15 06 18 203

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.