Versoepeling mondmaskerbeleid

Camille175 Shari170
COVID-19

Geplaatst op 23 mrt. 2023

Vanaf 23/03/2023 voeren wij een versoepeling door betreffende het mondmaskerbeleid. Bezoekers zijn niet meer verplicht een mondmasker te dragen, tenzij zij verkouden zijn of over een verminderde immuniteit beschikken (onco-patiënten, auto-immune aandoeningen,…). Medewerkers zullen enkel nog een chirurgisch masker dragen bij direct en nauw zorgcontact (en in bovenstaande omstandigheden). We houden de situatie nauwlettend in de gaten en schroeven terug bij mogelijke epidemiologische veranderingen.

Vanaf 23/03/2023 voeren wij een versoepeling door betreffende het mondmaskerbeleid.

Bezoekers zijn niet meer verplicht een mondmasker te dragen, tenzij zij verkouden zijn of over een verminderde immuniteit beschikken (onco-patiënten, auto-immune aandoeningen,…).

Medewerkers zullen enkel nog een chirurgisch masker dragen bij direct en nauw zorgcontact (en in bovenstaande omstandigheden).

We houden de situatie nauwlettend in de gaten en schroeven terug bij mogelijke epidemiologische veranderingen.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.