Nieuwe editie AZ Zeno infokrant

3 D Infokrant Knokke Heist Mei 2022 1
Algemeen

Geplaatst op 15 apr. 2022

De Zeno infokrant landt deze week opnieuw in de brievenbussen. Het werd een erg interessante en gevarieerde editie waarin je onder andere leest over het MKA-team, het zorgprogramma geriatrie en de dienst endocrinologie-diabetologie. In de editie Blankenberge hebben we het uitgebreid over de verbouwingen. De editie Oostkust geeft dan weer een inkijk in kinderopvang De Duinhuisjes en het woonzorgcentrum Tilia.

De Zeno infokrant is er. Het werd een erg interessante en gevarieerde editie waarin je onder andere leest over het MKA-team, het zorgprogramma geriatrie en de dienst endocrinologie-diabetologie. In de editie Blankenberge hebben we het uitgebreid over de verbouwingen. De editie Oostkust geeft dan weer een inkijk in kinderopvang De Duinhuisjes en het woonzorgcentrum Tilia.

Alle versies van de infokrant kan je via de knop hieronder bekijken.

Infokranten

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.