Nieuwe editie AZ Zeno Pulse

Mockup Voorjaar2023 Knokke Heist binnenwerk
AZ Zeno informeert

Geplaatst op 23 feb. 2023

Deze week viel de nieuwste editie van ‘AZ Zeno Pulse’ in de bus. In deze infokrant lees je alles er over ons hoogtechnologisch operatiekwartier, de opstart van immunotherapie, de activiteit van het laboratorium en de geplande lezingen rond prostaat. We vertellen je ook over ons recent behaalde Qualicor label en hoe we onze score van 99,6% met onze collega’s vierden.

De Zeno infokrant landt deze week opnieuw in de brievenbussen. Het werd een erg interessante en gevarieerde editie waarin je onder andere leest over de werking van het laboratorium, de start van immunotherapie door de neus-, keel- en oorartsen en het hoogtechnologisch operatiekwartier. Ook onze grote onderscheiding die we ontvingen van Qualicor Europe kan natuurlijk niet ontbreken.

In de editie Blankenberge hebben we het uitgebreid over de verbouwingen. Benieuwd naar een eerste glimp van de kamers of de ruime inkomhal? De ingebruikname van de 2e en 3e verdieping staan alvast voor de deur.

De editie Maldegem geeft dan weer een inkijk in de verschillende activiteiten op de campus. Zo kunnen vrouwen sinds kort ook in Maldegem terecht voor een preventieve borstkankerscreening.

Bekijk de infokrant

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.