Nieuwe arts: dr. Piet Waelkens - anesthesist/intensivist

Dr Piet Waelkens Horizontaal Low res
Nieuwe arts

Geplaatst op 03 aug. 2022

Vanaf augustus 2022 start dr. Piet Waelkens als anesthesist en intensivist bij AZ Zeno. Hij zal fulltime actief zijn op de campus. Hij studeerde in 2016 af aan de KU Leuven in de opleiding geneeskunde. Aansluitend specialiseerde hij zich tot anesthesist via het UZ Leuven met 2 jaar assistentschap te AZ Sint-Jan Brugge. Na het behalen van zijn erkenning tot anesthesist volgde Dr. Waelkens in 2021 nog een bijkomend residentschap in de intensieve zorgen te AZ Sint-Jan Brugge. Dr. Waelkens heeft een bijzondere interesse in de loco-regionale en pediatrische anesthesie, waarvoor hij bijkomende opleidingen genoot. Hij zal, net als zijn collega's, actief zijn op de campussen Knokke-Heist en Blankenberge.

Vanaf augustus 2022 start dr. Piet Waelkens als anesthesist en intensivist bij AZ Zeno. Hij zal fulltime actief zijn op de campus.

Hij studeerde in 2016 af aan de KU Leuven in de opleiding geneeskunde. Aansluitend specialiseerde hij zich tot anesthesist via het UZ Leuven met 2 jaar assistentschap te AZ Sint-Jan Brugge. Na het behalen van zijn erkenning tot anesthesist volgde Dr. Waelkens in 2021 nog een bijkomend residentschap in de intensieve zorgen te AZ Sint-Jan Brugge.

Dr. Waelkens heeft een bijzondere interesse in de loco-regionale en pediatrische anesthesie, waarvoor hij bijkomende opleidingen genoot. Hij zal, net als zijn collega's, actief zijn op de campussen Knokke-Heist en Blankenberge.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.