Nieuwe arts: dr. Dorothée Scheers - oogarts

Dorothy Schreers Horizontaal High res
Nieuwe arts

Geplaatst op 06 dec. 2022

In december 2022 is Dr. Scheers gestart als oogarts bij AZ Zeno. Ze studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en specialiseerde zich via UZ Antwerpen met stageperiodes in Nederland. Na het behalen van het internationaal oogheelkundig examen volgde Dr. Scheers een fellowship in oculoplastische, traanweg- en orbita- chirurgie in het oogziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast heeft ze ook een bijzondere interesse in cataractchirurgie.

In december 2022 is Dr. Scheers gestart als oogarts bij AZ Zeno.

Ze studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en specialiseerde zich via UZ Antwerpen met stageperiodes in Nederland.

Na het behalen van het internationaal oogheelkundig examen volgde Dr. Scheers een fellowship in oculoplastische, traanweg- en orbita- chirurgie in het oogziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast heeft ze ook een bijzondere interesse in cataractchirurgie. Patiënten kunnen ook bij haar terecht voor algemene oogheelkundige raadplegingen.

Tijdens haar specialisatie maakte ze deel uit van de organisatie van Belgische assistenten in de oftalmologie. Ze verrijkte zich met internationale, medische ervaringen in Oeganda en Australië. Ze neemt geregeld deel aan missies naar ontwikkelingslanden en is verder actief op congressen.

Dr. Scheers is voornamelijk werkzaam op de campus in Blankenberge. Complexere ingrepen worden uitgevoerd op de campus Knokke waar ze ook zal meewerken aan de uitbouw van de endonasale traanwegchirurgie.

Maak een afspraak

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.