Lezing ethisch comité

Elfde druk
Evenement

Geplaatst op 18 aug. 2023

Steeds meer zien we zorgwekkende cijfers over de gevolgen van stress; vaak vertaald in cijfers van burn-out, depressie, zelfdoding. Wat zorgt ervoor dat dit van nature ooit positieve stresssysteem, dat ons geholpen heeft om als soort te overleven, voor zulke nefaste gevolgen kan zorgen? Wat betekent stress voor lichaam en geest en wat kunnen we doen tegen de gevolgen van stress? Wat is mentale veerkracht? Een voordracht door Michael Portzky: klinisch psycholoog, neuropsycholoog, gezondheidspsycholoog, docent diagnostiek en auteur van meerdere boeken. Lezing ethisch comité - accreditatie aangevraagd

Steeds meer zien we zorgwekkende cijfers over de gevolgen van stress; vaak vertaald in cijfers van burn-out, depressie, zelfdoding.

Wat zorgt ervoor dat dit van nature ooit positieve stresssysteem, dat ons geholpen heeft om als soort te overleven, voor zulke nefaste gevolgen kan zorgen? Wat betekent stress voor lichaam en geest en wat kunnen we doen tegen de gevolgen van stress? Wat is mentale veerkracht?

Een voordracht door Michael Portzky: klinisch psycholoog, neuropsycholoog, gezondheidspsycholoog, docent diagnostiek en auteur van meerdere boeken.

Lezing ethisch comité - accreditatie aangevraagd

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.