Infoavonden prostaat

Shutterstock 1629229933 prostaat
Evenement

Geplaatst op 23 jan. 2023

Dit evenement is afgelopen. In maart organiseert de dienst urologie van AZ Zeno 2 infoavonden over prostaat. Wat is een normale prostaat, wat kan er misgaan, zijn er goedaardige prostaatvergrotingen, wat zijn ernstige prostaataandoeningen en welke behandelingen zijn er mogelijk? De urologen van AZ Zeno dr. Wim Kerckhaert, dr. Zia Malikzada en dr. Laurent Fossion zullen een brede inkijk geven in dit thema. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Na de lezing is er mogelijkheid tot vraagstelling.

Dit evenement is afgelopen.

In maart organiseert de dienst urologie van AZ Zeno 2 infoavonden over prostaat. Wat is een normale prostaat, wat kan er misgaan, zijn er goedaardige prostaatvergrotingen, wat zijn ernstige prostaataandoeningen en welke behandelingen zijn er mogelijk?

De urologen van AZ Zeno dr. Wim Kerckhaert, dr. Zia Malikzada en dr. Laurent Fossion zullen een brede inkijk geven in dit thema. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Na de lezing is er mogelijkheid tot vraagstelling.

Op de infoavond in Maldegem mochten we meer dan 100 geïnteresseerden verwelkomen. Wil je er graag bij zijn in Knokke-Heist? Schrijf je dan snel in. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar.

Data prostaat

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.