Infoavond menopauze

Shutterstock 2283731517
Evenement

Geplaatst op 25 jul. 2023

Opvliegers? Stemmingswisselingen? Vermoeidheid? Gewrichtspijn? Hartkloppingen? Slapeloosheid? De menopauze is een zeer belangrijke en ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Deze levensfase kan dan ook de nodige vragen oproepen. Onze gynaecologen en menopauzeconsulent zullen een brede inkijk geven in dit thema. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Na de lezing is er mogelijkheid tot vraagstelling. Deze infoavond is gratis. Kom je met twee? Schrijf je partner dan apart in.

Dit evenement is afgelopen.

Opvliegers? Stemmingswisselingen? Vermoeidheid? Gewrichtspijn? Hartkloppingen? Slapeloosheid?

De menopauze is een zeer belangrijke en ingrijpende periode in het leven van de vrouw. Deze levensfase kan dan ook de nodige vragen oproepen. Onze gynaecologen en menopauzeconsulent zullen een brede inkijk geven in dit thema. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Na de lezing is er mogelijkheid tot vraagstelling.

Kom je met twee? Schrijf je partner dan apart in.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.