Geplaatst op 10 mrt. 2022
Chef catering Pieter De Smet: “Het was een hele eer om Gault Millau te mogen ontvangen in AZ Zeno. Ik moet bekennen dat er toch wat gezonde stress was die dag. Als ziekenhuis is het natuurlijk niet onze ambitie om een sterrenrestaurant te zijn. Wel willen we gezonde, voedzame en smakelijke gerechten serveren omdat we sterk geloven dat goed eten belangrijk is voor het welzijn en bijdraagt tot een goed herstel. We telen daarom een groot deel van onze groenten zelf en kiezen voor lokale en smaakvolle ingrediënten. Deze vermelding is voor ons een erkenning van onze filosofie.”
Met de culinaire gids behaalt Knokke-Heist een absolute primeur. Geen enkele andere gemeente of stad ter wereld heeft zijn eigen gids. Je vindt er een uitgebreide selectie van de betere adressen uit de regio: van toprestaurants, lekkere speciaalzaken, ambachten, winkels tot ziekenhuis AZ Zeno. Het ziekenhuis voorziet voor alle medewerkers en artsen een exemplaar van deze bijzondere uitgave.