dr. Malikzada Zia

Urologie
AZ ZENO 18 03 2022 Afb 0231 bijgewerkt

Specialisme

Subspecialismen

Robot chirurgie (prostaat, nieren), LASER behandeling van nierstenen, LASER behandeling van prostaat (Holep)

Conventiestatus

Niet geconventioneerd

Consultaties

MA DI WO DO VR ZA ZO
Campus Knokke-Heist VM       VM + NM    
Campus Blankenberge NM NM VM om de 2 weken        

Over dr. Zia Malikzada

Dr. Zia Malikzada studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Nadien volgde hij zijn opleiding tot uroloog in het universitaire medische centrum te Groningen. Dr Malikzada volde een vervolgopleiding in laparoscopische chirurgie en steenbehandeling te India en bekwaamde zich verder in de laserchirurgie te Heilbronn (Duitsland). Sedert 2014 is Dr Malikzada voltijds actief in AZ Zeno. Naast zijn werkzaamheden als algemeen uroloog is hij bijzonder geïnteresseerd in steenbehandeling.

Verwante specialisme

Urologie

De dienst urologie specialiseert zich in de diagnose en behandeling van afwijkingen, aandoeningen, ziekten ... in het urinair stelsel. Denk bv. aan problemen met de nieren, stenen, prostaat, blaas, urineleider, teelballen, penis, erectieproblemen, urineverlies, incontinentie ...

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.