dr. Kerckhaert Wim

Urologie
Kerckhaert 1

Specialisme

Subspecialismen

Robot chirurgie (prostaat), functionele urologie (behandeling van incontinentie), LASER behandeling van nierstenen en behandeling van prostaat (Holep)

Conventiestatus

Geconventioneerd

Consultaties

MA DI WO DO VR ZA ZO
Campus Knokke-Heist     VM VM      
Campus Blankenberge   VM   NM NM    

Over dr. Wim Kerckhaert

Dr. Wim Kerckhaert studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Gent en werd erkend als geneesheer in 1997. Aansluitend startte hij een opleiding tot uroloog met stageplaatsen in het Sint Jozefziekenhuis te Gentbrugge, het AZ Maria Middelares ziekenhuis te Gent en het UZ Gent. In 2003 werd hij erkend als uroloog. Hij specialiseerde zich nog een extra jaar als resident in het UZ Gent in 2004 waarbij hij zich specifiek bekwaamde in de oncologie. Initieel combineerde hij zijn werkzaamheden in het UZ Gent met een deeltijdse aanstelling in AZ Zeno. Sedert augustus 2004 is Dr. Kerckhaert voltijds actief in AZ Zeno. Naast zijn werkzaamheden als algemeen uroloog is hij ook bijzonder geïnteresseerd in kinderurologie en functionele urologie.

Verwante specialisme

Urologie

De dienst urologie specialiseert zich in de diagnose en behandeling van afwijkingen, aandoeningen, ziekten ... in het urinair stelsel. Denk bv. aan problemen met de nieren, stenen, prostaat, blaas, urineleider, teelballen, penis, erectieproblemen, urineverlies, incontinentie ...

Meer over deze afdeling

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.