Schrijf in en ontvang onze nieuwsbrief

Zeno pulse website
AZ Zeno informeert

Geplaatst op 09 dec. 2022

In een ziekenhuis valt er elke dag wat te beleven: nieuwe dokters starten met consultaties, het medisch aanbod breidt uit, innovatieve apparatuur wordt in gebruik genomen,… Om patiënten, bezoekers, buurtbewoners en andere betrokkenen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in AZ Zeno is er nu Zeno Pulse. Deze digitale nieuwsbrief zal 3 keer per jaar verschijnen en wordt via e-mail verstuurd. In de editie van december maken we kennis met het team van oogartsen en vertellen wij over onze inspanningen om de energiefactuur te beheersen, want ook bij ons loopt die op! Je vliegt mee met de drone over campus Blankenberge en maakt kennis met 7 nieuwe dokters. Geïnteresseerd? Geef je e-mailadres door via www.azzeno.be/nieuwsbrief en ontvang onze nieuwsbrief eerstdaags in je mailbox
Nieuwsbrief

In een ziekenhuis valt er elke dag wat te beleven: nieuwe dokters starten met consultaties, het medisch aanbod breidt uit, innovatieve apparatuur wordt in gebruik genomen, lezingen worden gepland,…

Om patiënten, bezoekers, buurtbewoners en andere betrokkenen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in AZ Zeno is er nu Zeno Pulse. Deze digitale nieuwsbrief zal 3 keer per jaar verschijnen en wordt via e-mail verstuurd.

In de editie van december maken we kennis met het team van oogartsen en vertellen wij over onze inspanningen om de energiefactuur te beheersen, want ook bij ons loopt die op! Je vliegt mee met de drone over campus Blankenberge en maakt kennis met 7 nieuwe dokters.

Geïnteresseerd? Geef je e-mailadres door via www.azzeno.be/nieuwsbrief en ontvang onze nieuwsbrief eerstdaags in je mailbox!

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.