Geef eens een complimentje

Als je tevreden bent over AZ Zeno, dan horen we dit graag. Je kan onderstaand formulier invullen en dan zorgen wij ervoor dat jouw compliment bij de juiste persoon of afdeling terechtkomt. Inspiratie nodig? Onderaan deze pagina vind je enkele voorbeelden.
Ik wil de mensen van de spoed, ambulanciers en verpleegkundigen en arts van pediatrie bedanken voor hun vriendelijke geruststellende en adequate hulp bij het binnenbrengen van mijn kleinkind op oudejaarsavond. Duizend maal dank aan jullie allemaal.

Claudine D.

Een dikke pluim voor iedereen van de dienst orthopedie, van dokters tot poetspersoneel. Bedankt voor de goede zorgen.

Richard V.

Mijn compliment voor de deskundigheid en snelle interventie van dokter Bart Devos. Ook een heel fijn ziekenhuis met een ontzettende vriendelijkheid en goede werking.

Dominique D. M.

Mijn oprechte dank voor de bijzondere vriendelijkheid van dokter, anesthesist en verplegend personeel! Een ziekenhuis dat ik enkel kan aanbevelen! Véél dank!!!

Bernard V.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.