Ambulance Ambiance

Heb jij nood aan een nieuwe job? Dan pikt onze ambulance ambiance je met plezier op. Want AZ Zeno is altijd op zoek naar collega's die houden van een stevige dansplaat en fun op het werk. En ook van een job in de zorg, natuurlijk. Wij hebben heel wat vacatures op onze campussen in Knokke-Heist, Blankenberge en Maldegem.

Ontdek de vacatures
Streepjes
Ambulance ambiance

Je hebt het al gezien: bij AZ Zeno werken, dat is elke dag amusement verzekerd. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom het geweldig is om bij ons te werken.

Streepjes

Kleinschalige dansvloer

AZ Zeno is een kleiner ziekenhuis dat uitblinkt in een familiale sfeer. Van poetshulp tot verpleegkundige en van kok tot arts: iedereen heeft een feestelijke glimlach op het gezicht. Ons Zeno Feels Good team zorgt voor een topsfeer op de vloer.

Schitterende locatie

Onze campus in Knokke-Heist is een prachtige nieuwbouw. Het is heerlijk om te werken in zo'n hoogtechnologische, moderne plek vol ruimte en licht. In Blankenberge (ver)bouwen we volop aan een moderne campus, en ook in Maldegem ben je sinds kort welkom op onze vernieuwde campus.

Afwisselend ritme

In een ziekenhuis vol ambiance is elke dag anders. Je werkt samen met enthousiaste collega's en krijgt energie van je dankbare patiënten. We helpen je graag met interne en externe opleidingen.

Flexibel feest

Deeltijds werken, loopbaanvermindering of ouderschapsverlof? Hier kan je je job perfect combineren met alles ernaast. En dankzij de vlotte bereikbaarheid verlies je geen tijd in de file.Ambulance ambiance strandbar
Elke werkdag wordt een topdag! Met ons intern programma Zeno Feels Good zorgen we ervoor dat elke werkdag een topdag wordt. Je wordt regelmatig verrast met een lekkere traktatie, Sinterklaasontbijt of afterwork drink. Doe jij binnenkort mee met ons kicker- of biljarttoernooi?

Zeno Feels Good

  • Ambulance ambiance2
  • Ambulance ambiance3
  • Ambulance ambiance1

Goesting om erin te vliegen?

Neem een kijkje tussen onze vacatures en kies de job die bij jou past. Vind je jouw favoriete functie niet? Solliciteer toch en misschien starten we wel een spontaan feestje.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.