Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor bezoekers van Warm Nest .

Tibetaans Klankbad


Dit moment van complete rust terwijl je luistert naar de Himalayan klank schalen, brengt het lichaam in een herstellende rust. De frequenties en trillingen gaan letterlijk door merg en been, en bieden een ‘massage’ op cellulair niveau. Elke cel in je lichaam gaat mee trillen (resoneren) op deze rustgevende klanken en perfect afgestemde trillingen.

Jorn Alef Libeert neemt je mee op een reis in de oneindigheid, zonder dat je maar een stap hoeft te zetten. Na een korte introductie, gaan we liggen (of zitten) in de meest comfortabele houding, en worden meegevoerd met een inleidend meditatief verhaal. Daarna nemen de klanken het over voor het het overgrote deel. Bij het terug komen en ontwaken hoor je de muzikale tonen van de VAST hangdrum, en daarna nog een bhajan (melodieuze mantra) om de reis te beëindigen.

Heb je nog zin om even na te zinderen kan je blijven voor een kopje thee. Liever direct naar huis om in deze aangename rust te blijven, dan ben je vrij.

Weet je niet wat te verwachten, laat je dan verassen ;-)

Het belooft een unieke reis te worden!


Data & Tijdstip

  • 21/03
  • 13/04
  • 09/05

Deze klankreis zal telkens doorgaan van 14u tot 16u.

Investering:

5 Euro

Gelieve pas over te schrijven na bevestiging van inschrijving

KBC-rekeningnummer van Warm Nest BE07 7340 5239 5466

Als vermelding graag naam + Klankbad

Inschrijving:

Via email: activiteiten.warmnest@azzeno.be

Ann Nackaerts: Coördinator Warm Nest : 050/53.50.50


Jorn Libeert

Deze Tibetaanse klankreizen zullen gebracht worden door Jorn Alef Libeert.

Jorn beoefend reeds 20 jaar de kunst van klank schalen. Dit is geen muziekje of concert, maar een verhaal van klank. Datgene waaruit alles is ontstaan.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.