Look Good Feel Better in samenwerking met Kom Op tegen Kanker

Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor de gasten van Warm Nest.

Look Good Feel Better

Mensen met een diagnose van kanker hebben door hun behandeling soms last van een grauwe teint en een vermoeide uitstraling, of ze verliezen hun haar en hun wenkbrauwen. Dat is normaal, maar niet prettig. Tijdens de workshop Look good, feel better leren deze mensen daarom in kleine groep de basisprincipes van een goede huidverzorging en make-up, om zo de nevenwerkingen van de behandeling enigszins op te vangen.

Schoonheidsspecialisten vertellen meer over hoe je kankerpatiënt je huid kunt reinigen, hoe je een dagcrème kunt gebruiken, wenkbrauwen kunt bijtekenen en vlekken kunt camoufleren. Daarnaast leren ze aangepaste make-up gebruiken en krijgen ze advies over de keuze van een haarprothese en het aanbrengen van haarbanden en sjaals.

Daarnaast zijn deze verzorgingsactiviteiten vooral ontspannende momenten die onze gasten de kans geven om lotgenoten te leren kennen en met hen ervaringen uit te wisselen.

De workshops Look good, feel better worden georganiseerd in samenwerking met cosmeticahuis Estée Lauder-Clinique en verschillende ziekenhuizen.

Datum & tijdstip

15/12 van 8u30 tot 12u30

Investering :

Gratis.

Inschrijven:

sandra.demeyer@azzeno.be

LGFB
Downloaden

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.