Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor de gasten van Warm Nest.

Leesgroep met als thema boek: Doorlevers (Daniëlle Hermans en Barbara Slagman )

Door nieuwe, soms experimentele, medische behandelingen leven mensen met levensbedreigende kanker maanden, zelfs jaren, langer dan verwacht. Iedereen haalt opgelucht adem: ‘Het gaat weer goed.’ Maar zo simpel ligt het niet.

Hoe pak je de draad weer op als er zoveel onzekerheid is over je toekomstperspectief? Begrijpen je werkgever en bedrijfsarts in wat voor wereld je je nu bevindt? En jij? Begrijp jij jezelf nog? Veel doorlevers lopen er bijna dagelijks tegenaan dat er voor hen weinig plek in de maatschappij is.

Hoe zit het met je partner en hoe leg je het aan je kinderen uit? En hoe pakken je vrienden het op? Gaan ze dichter bij je staan of nemen ze juist afstand?

Voel je vrij om de boekbespreking bij te wonen.

Praktisch:

Je leest het boek volledig of voor een deeltje door en tijdens de leesgroep momenten bespreken jullie bepaalde verhalen uit het boek. Naargelang je belangstelling.

Data & Tijdstip:

Maandag 28/08 om 11u.

Investering:

Gratis

Inschrijving:

Via email: activiteiten.warmnest@azzeno.be

Ann Nackaerts: Coördinator Warm Nest : 050/53.50.50

https://www.allesoverkanker.be/boeken/doorlevers-ervaringsverhalen-over-doorleven-met-kanker

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.