Inleiding in buikdansen

Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor gasten van Warm Nest.

Buikdansen... dat is niets voor mij! Dat dacht je! Deze oriëntaalse dans is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en lichaamstypes. Deze dans is bovendien goed voor lichaam en geest: het vergt dan ook concentratie om je lichaam onder controle te krijgen waardoor je aan niets anders kunt denken. Doe je dit regelmatig dan helpt buikdansen ook om een ​​krachtiger en beweeglijker lichaam te hebben, en het zal je buik- en rugspieren verbeteren. Maar in de eerste plaats is buikdansen absoluut FUN!

Ik laat jullie kennismaken met buikdansen. Je trekt gewoon wat comfortabele kledij aan, heupsjaaltjes worden ter plaatse voorzien. Na een korte opwarming leren we enkele basisbewegingen en een korte choreografie. Maar we focussen vooral op FUN hebben. De workshop wordt afgesloten met een optreden van mezelf.

Data en tijdstip :

04/04 van 14u tot 16u

Investering:

5 Euro

Gelieve pas over te schrijven na bevestiging van inschrijving

KBC-rekeningnummer van Warm Nest BE07 7340 5239 5466

Als vermelding graag naam + Buikdansen

Inschrijving:

Via email: activiteiten.warmnest@azzeno.be

Ann Nackaerts: Coördinator Warm Nest : 050/53.50.50

Kleuren

De sessies buikdansen worden verzorgd door Kathleen De Pestel

Ik ben Kathleen en ben vrijwilliger in het Warm Nest waar ik o.a. Reikisessies geef en de kleuren workshops.

Na een wetenschappelijke opleiding en carrière, werd ik door een burn-out gedwongen om een carrière switch te maken. In mijn vrije tijd ontspan ik me onder andere door te buikdansen. Ik volg reeds 3 jaar buikdansen en laat jullie graag hiermee kennismaken.


Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.