Warm Nest wordt Creatief Nest

Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor bezoekers van Warm Nest.

Intuitief schilderen

Tijdens een creatieve bezigheid worden we vaak geconfronteerd met overtuigingen zoals ‘ is dit mooi? Kan ik dit wel? Wat denken de anderen ervan? Hadewych zal ons meenemen in een creatief moment met de schilderskwast, pen,... of breng je graag je breiwerkje mee? Zet je mee aan tafel en we maken er een fijne namiddag van!

Een dosis “zin in creatief samenzijn met anderen” is het enige dat je zal helpen. Alles zal vandaaruit ontstaan.

Ik ben Hadewych, vrijwilliger in het Warm Nest. Na een loopbaan in de medische sector en het onderwijs ben ik gaan kunstschilderen in de academie van Eeklo. Het eigen innerlijk tot expressie brengen is iets dat in ieders mogelijkheden zit en dat ik jullie graag zal helpen verkennen.

Data & tijdstip:

Woensdag 27/09 van 14u tot 16u.

Investering:

7 Euro bij gebruik van materiaal. Breng je zelf alles mee, dan rekenen wij uiteraard niets aan.

Graag na bevestiging van jouw inschrijving per overschrijving betalen op het volgende rekeningnummer met vermelding van jouw naam, data van sessie. Graag betalen na bevestigende mail van je inschrijving.

KBC-rekeningnummer van Warm Nest: BE07 7340 5239 5466

Inschrijven:

e-mail : activiteiten.warmnest@azzeno.be
Telefonisch: via Ann Nackaerts: 050/53.50.50

Beeldhouwen

“We hadden samen echt een heel fijne namiddag! We vormden een mooi teampje en iedereen op dezelfde golflengte! Hoe mooi is dat! Dankjewel voor alles!” MC

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.