Warm Nest wordt Creatief Nest: Proeven van intuïtief schilderen

Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor bezoekers van Warm Nest.

Intuitief schilderen

Proeven van Intuïtief schilderen. Tijdens een creatieve bezigheid worden we vaak geconfronteerd met overtuigingen zoals ‘ is dit mooi? Kan ik dit wel? Wat denken de anderen ervan? Hadewych zal ons meenemen in een creatief moment met de schilderskwast. Je hoeft geen voorkennis te hebben van schilderen, tekenen.

Een dosis “zin in creatief samenzijn met anderen” is het enige dat je zal helpen. Alles zal vandaaruit ontstaan.

Ik ben Hadewych, vrijwilliger in het Warm Nest. Na een loopbaan in de medische sector en het onderwijs ben ik gaan kunstschilderen in de academie van Eeklo. Het eigen innerlijk tot expressie brengen is iets dat in ieders mogelijkheden zit en dat ik jullie graag zal helpen verkennen.

Data & tijdstip:

Maandag 20 maart van 14u tot 16u

Investering:

7 Euro

Graag na bevestiging van jouw inschrijving per overschrijving betalen op het volgende rekeningnummer met vermelding van jouw naam, data van sessie. Graag betalen na bevestigende mail van je inschrijving.

KBC-rekeningnummer van Warm Nest: BE07 7340 5239 5466

Inschrijven:

e-mail : activiteiten.warmnest@azzeno.be
Telefonisch: via Ann Nackaerts: 050/53.50.50

“We hadden samen echt een heel fijne namiddag! We vormden een mooi teampje en iedereen op dezelfde golflengte! Hoe mooi is dat! Dankjewel voor alles!”

M.C.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.