Breng meer kleur in jouw leven!

Logo Warm Nest RGB

Deze activiteit is voorbehouden voor de gasten ( mensen met de diagnose van kanker en/of hun mantelzorger )van Warm Nest

Breng meer Kleur in jouw leven !

Infosessie en workshop Kleurenpsychologie

Iedere dag maken we kleurkeuzes voor onze kleding. Je hebt waarschijnlijk bepaalde kleuren die je graag draagt en kleuren die je zelden of zelfs niet draagt.

Wat zegt dat over jou? En wat zegt de kleur waar je een hekel aan hebt? Wat betekent het wanneer je beslist een bepaalde kleur opeens niet meer te willen dragen? Wanneer je de taal van kleur begrijpt, kom je wellicht vanzelf tot interessante antwoorden.

Voor je zelfs aan spreken toe komt, hebben de kleuren die je draagt al iets over jou verteld. De kleurkeuze van jouw kleding zijn een uitdrukking van jouw onbewuste gedachten en gedrag. Hoe komt het dat je nooit geel draagt en waarom draag je die zwarte trui zo vaak?

Kleurkeuzes veranderen ook door je leven heen. Wanneer je stopt of begint met het dragen van een kleur, is dat vaak gelinkt met een emotionele verandering. Je kleurkeuzes voor je kleding zijn een uitdrukking van je onbewuste gedachtengang en gedrag. Wanneer je jouw kleurkeuzes vertaalt, begrijp je wat er zich afspeelt op innerlijk niveau. Bovendien kun je door jouw kleurkeuzes bewust aan te passen, jouw gedachten en gedrag beïnvloeden.

Programma:

Infosessie kleurcoaching kleding

  • Wat zeggen de kleuren die je vaak draagt over jou
  • Wat betekent het als je bepaalde kleuren nooit draagt
  • Wat kan het introduceren van nieuwe kleuren in jouw leven voor jou betekenen
  • Hoe kan een kleuranalyse jou hierbij helpen

Begeleide workshop kleurcoaching NLP (NeuroLinguistisch Programmeren)

  • Door het linken van een kleur (18 kleurkeuzes) aan een zorg, angst of stressfactor, krijg je inzicht in jouw (onbewust) negatieve gedachtenpatronen.
  • Door ook een kleur te geven aan het gevoel dat je linkt wanneer alles is opgelost, krijg je de mogelijkheid om een positieve wending aan het negatieve gedachtenpatroon te geven.
  • Belangrijk om te vermelden: jouw zorgen, angsten of stressfactoren hoeven niet te worden gedeeld met de groep.


Tijdsstip:

Dinsdag 13 december 2022

van 14u tot 16u

Investering:

5 Euro

Gelieve pas over te schrijven na bevestiging van inschrijving

KBC-rekeningnummer van Warm Nest BE07 7340 5239 5466

Als vermelding graag naam + Kleur1

Inschrijving:

VOLZET

Via email: activiteiten.warmnest@azzeno.be

Ann Nackaerts: Coördinator Warm Nest : 050/53.50.50

Kleuren

De infosessies en workshops worden verzorgd door Kathleen De Pestel

Ik ben Kathleen en ik ben vrijwilliger in het Warm Nest waar ik o.a. Reikisessies geef.

Na een wetenschappelijke opleiding en carrière, werd ik door een burn-out gedwongen om een carrièreswitch te maken. Al jaren was ik gefascineerd door kleuren en wat ze met je kunnen doen. Gesterkt door verschillende opleiding in binnen- en buitenland ben ik nu kleurconsulente, kleurcoach en Reikibeoefenaar.


Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.