Symposium Spine unit

DSC 0196 B
Medisch nieuws

Geplaatst op 13 mrt. 2024

Op donderdag 18 april 2024 organiseert de Spine unit van AZ Zeno een wetenschappelijke avond. Verscheidene artsen van meerdere disciplines in AZ Zeno maken er een boeiende en leerrijke avond van. Tijdens het symposium gaan we dieper in op de innovatieve benaderingen en multidisciplinaire samenwerking binnen onze Spine unit.Na de lezing is mogelijkheid tot vraagstelling en netwerking. Inschrijven is noodzakelijk. Accreditatie is aangevraagd.

Op donderdag 18 april 2024 organiseert de Spine unit van AZ Zeno een wetenschappelijke avond. Verscheidene artsen van meerdere disciplines in AZ Zeno maken er een boeiende en leerrijke avond van. Tijdens het symposium gaan we dieper in op de innovatieve benaderingen en multidisciplinaire samenwerking binnen onze Spine unit.

Na de lezing is mogelijkheid tot vraagstelling en netwerking. Ontvangst vanaf 18u30 in AZ Zeno campus Knokke-Heist. Accreditatie is aangevraagd.

Deze infoavond is afgelopen. Hiervoor kan niet meer ingeschreven worden.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.