Sfinx for WINGS - lezing tvv Warm Nest/Pluszorg

Shutterstock 2101890010 min 1
Evenement

Geplaatst op 06 nov. 2023

Op dinsdag 5 december 19u30 organiseert AZ Zeno de lezing Sfinx for WINGS in CC Scharpoord te Knokke-Heist. De lezing wordt verzorgd door medisch directeur Dr. Emanuel Van Hoecke die een echte passie heeft voor de geschiedenis van de Egyptische Nijlvallei. Hij ontkracht vele halve waarheden en ficties en laat nieuwe mysteries rond datering van de pyramides van Gizeh, Cheops, Chefren en Mykerinos aan het licht komen. Een reisverhaal over archeologie, egyptologie, geologie én klimatologie!

De opbrengst van de lezing wordt integraal geschonken aan de organisatie van WINGS III (gepland op 16 mei 2024 – save the date), het jaarlijkse Cultuurevent ten voordele van Warm Nest en Pluszorg, die aanvullende activiteiten en therapieën aanbieden om de levenskwaliteit van patiënten met kanker te verbeteren.

Wanneer: dinsdag 05 december 2023 - 19.30 uur

Waar: Cultuurcentrum Scharpoord

Prijs: €15

Tickets: Webshop Knokke-Heist - Detail ticket

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.