Congres integratieve oncologie

P1053697
Evenement

Geplaatst op 18 mrt. 2024

Boven de klassieke behandeling wil Pluszorg, een medisch begeleid zorgtraject, de patiënt ondersteunen in zijn levenskwaliteit en de soms hinderende nevenwerkingen van de oncologische behandelingen verzachten met complementaire therapieën zoals acupunctuur, osteopathie, voedingsadvies, coaching,…Verschillende internationale sprekers delen hun kennis en ervaring. Na de lezing is mogelijkheid tot vraagstelling en netwerking. Inschrijven is noodzakelijk. Accreditatie is aangevraagd.

Boven de klassieke behandeling wil Pluszorg, een medisch begeleid zorgtraject, de patiënt ondersteunen in zijn levenskwaliteit en de soms hinderende nevenwerkingen van de oncologische behandelingen verzachten met complementaire therapieën zoals acupunctuur, osteopathie, voedingsadvies, coaching,…

Verschillende internationale sprekers delen hun kennis en ervaring. Na de lezing is mogelijkheid tot vraagstelling en netwerking. Inschrijven is noodzakelijk. Accreditatie is aangevraagd.

Ontvangst vanaf 8u30 in AZ Zeno zaal De Bolle. Het volledige programma kan je hier bekijken.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.