> patiënten  >  projecten
Verbouwingen Campus Blankenberge

Verbouwingen Campus Blankenberge

De verbouwingswerken aan de campus Blankenberge zitten op kruissnelheid. Na heel wat afbraakwerken is de aannemer intussen gestart met de eerste constructieve (herop)bouwwerken. De spoedafdeling en alle andere diensten blijven ook tijdens de werken op volle capaciteit draaien, en zijn vlot bereikbaar voor bezoek, consultaties en dringende hulp. lees meer
AZ Zeno campus Maldegem

AZ Zeno campus Maldegem

AZ Zeno campus Maldegem is een onderdeel van het AZ Zeno ziekenhuis in Knokke-Heist. Op 15 juli 2021 verhuisde de campus naar een gloednieuwe locatie. Je kan er terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, gynaecologie, kindergeneeskunde, neurologie, psychiatrie, orthopedie, endocrino-diabetologie en mond,- kaak- en aangezichtschirurgie.

Daarnaast is er een gloednieuwe dienst radiologie/ medische beeldvorming en een gespecialiseerd hoorcentrum. De vroedvrouwen van AZ Zeno zijn wekelijks aanwezig voor alle vragen met betrekking tot zwangerschap & bevalling. 

Consultaties na afspraak
Nieuw adres: Brugse Steenweg 183E, 9990 Maldegem - T +32 (0)50 533 000 -  campusmaldegem@azzeno.be 

Klik op 'lees meer' voor een overzicht van de artsen en hun consultatie-uren. lees meer

Rapid Recovery

Patiënten die in AZ Zeno een knie- of heupprothese krijgen, volgen het programma Rapid Recovery. Dit programma heeft als doel het herstel na de ingreep zo snel mogelijk te laten verlopen. De diagnose, behandeling en nazorg zijn optimaal op elkaar afgestemd om u letterlijk weer snel op de been te krijgen. lees meer
Multidisciplinair pijnteam

Multidisciplinair pijnteam

Het multidisciplinair pijnteam van AZ Zeno maakt deel uit van het pijnproject, erkend en financieel gesteund door het Ministerie van Gezondheid.
 
De pijnkliniek richt zich op patiënten met chronische pijn langer dan 3 maanden. Een goed onderbouwde en individuele zorg is niet enkel de basis voor een efficiënt pijnmanagement maar bovenal een fundamenteel recht van de patiënt.


 lees meer
Rookstop

Rookstop

Elke dag opnieuw proberen heel wat mensen te stoppen met roken. Misschien bent u wel één van hen. In ieder geval, stoppen met roken is alles behalve evident. Slechts 3 à 5 % van de personen slagen uit zichzelf om te stoppen met roken. Een professionele ondersteuning is zeer belangrijk om tot een succesvolle rookstop te komen.

Wilt u samen met lotgenoten stoppen met roken? Dan is onze rookstopcursus het middel bij uitstek! lees meer
Geïntegreerde kunst in AZ Zeno

Geïntegreerde kunst in AZ Zeno

Kunst in een ziekenhuis? Ja.
Kunsttentoonstelling? Nee.

De aanwezigheid van kunst in een nieuw ziekenhuis, decretaal verplicht op het ogenblik van de start van de nieuwbouw, draagt in AZ Zeno bij aan de helende, genezende omgeving die het nieuwe ziekenhuis in al zijn aspecten uitstraalt. Vandaar ook dat die kunstinbreng als het ware verweven werd in de architectuur en niet geopteerd werd voor het afzonderlijk ten toon stellen van kunstwerken. In onze kunstbrochure leert u de kunstenaars en hun werken alvast kennen. 
  lees meer