> patiënten  >  projecten
Geïntegreerde kunst in AZ Zeno

Geïntegreerde kunst in AZ Zeno

Kunst in een ziekenhuis? Ja.
Kunsttentoonstelling? Nee.

De aanwezigheid van kunst in een nieuw ziekenhuis, decretaal verplicht op het ogenblik van de start van de nieuwbouw, draagt in AZ Zeno bij aan de helende, genezende omgeving die het nieuwe ziekenhuis in al zijn aspecten uitstraalt. Vandaar ook dat die kunstinbreng als het ware verweven werd in de architectuur en niet geopteerd werd voor het afzonderlijk ten toon stellen van kunstwerken. In onze kunstbrochure leert u de kunstenaars en hun werken alvast kennen. 
  lees meer
AZ Zeno campus Maldegem

AZ Zeno campus Maldegem

In AZ Zeno campus Maldegem kunt u terecht voor consultaties binnen de disciplines neus-keel-oor, stomatologie, gynaecologie, kindergeneeskunde en plastische heelkunde. Daarnaast is er een gespecialiseerd hoorcentrum.

Consultaties na afspraak, Stationsstraat 27, 9990 Maldegem - T +32 (0)50 40 40 70 -  campusmaldegem@azzeno.be 

Klik op 'lees meer' voor een overzicht van de artsen en hun consultatie-uren. lees meer
Menopauzecentrum

Menopauzecentrum

In het menopauzecentrum in AZ Zeno worden vrouwen professioneel begeleid tijdens deze fase van hun leven. Gezondheidsproblemen worden multidisciplinair aangepakt om (indien nodig) de beste behandeling op te stellen. lees meer
Multidisciplinair pijnteam

Multidisciplinair pijnteam

Het multidisciplinair pijnteam van AZ Zeno maakt deel uit van het pijnproject, erkend en financieel gesteund door het Ministerie van Gezondheid.
 
De pijnkliniek richt zich op patiënten met chronische pijn langer dan 3 maanden. Een goed onderbouwde en individuele zorg is niet enkel de basis voor een efficiënt pijnmanagement maar bovenal een fundamenteel recht van de patiënt.


 lees meer
Rookstop

Rookstop

Elke dag opnieuw proberen heel wat mensen te stoppen met roken. Misschien bent u wel één van hen. In ieder geval, stoppen met roken is alles behalve evident. Slechts 3 à 5 % van de personen slagen uit zichzelf om te stoppen met roken. Een professionele ondersteuning is zeer belangrijk om tot een succesvolle rookstop te komen.

Wilt u samen met lotgenoten stoppen met roken? Dan is onze rookstopcursus het middel bij uitstek! lees meer