> AZ Zeno  >  nieuws  >  Alle Corona-info in AZ Zeno app

Alle Corona-info in AZ Zeno app


Afbeelding_oproep.png
Afbeelding_oproep.png

01-04-2020

Om de patiënten en de bevolking zo goed als mogelijk te informeren tijdens de coronacrisis werd de Patient Journey App van AZ Zeno aangevuld met een zorgpad over COVID-19. Naast  correcte en betrouwbare informatie rond het virus geven we concrete antwoorden op vragen met betrekking tot de werking en geldende richtlijnen in AZ Zeno. 

In de app vind je o.a.:
- Info rond bezoeken en consultaties 
- Info rond consultaties voor kinderen 
- Wanneer / hoe naar spoed, en wat bij een opname?
- Tips en info voor zorgverleners 
- Tips en links naar nuttige websites

“Dagelijks worden we overspoeld met nieuwe informatie rond het coronavirus. Helaas zijn niet alle berichten betrouwbaar. Met de app biedt AZ Zeno een betrouwbare bron, makkelijk te raadplegen via je smartphone. De informatie bestaat enerzijds uit specifieke info over de huidige werking van het ziekenhuis. Voor algemene en nationale info verwijst de app naar externe, betrouwbare websites.” aldus Bart Dewaele, directeur zorg in AZ Zeno. Je kan de app ‘AZ Zeno’ heel gemakkelijk downloaden via de playstore of app store van je GSM. Vervolgens kies je de behandeling ‘Corona-19 en de maatregelen in AZ Zeno’ en alle betrouwbare en nuttige informatie is dagelijks binnen handbereik. In enkele dagen tijd werd de app al meer dan 300 keer gedownload.

De app is een samenwerking met Patient Journey app. Naast het zorgpad over corona vind je er ook een zorgpad over knie- en heupprothese. In de toekomst zullen nog andere zorgpaden aan de app worden toegevoegd.


 terug naar het overzicht