> AZ Zeno  >  Publicaties

Infokrant Zorggroep Oostkust Maldegem - november 2021


Jaarverslag

De nieuwste infokrant is er eentje exclusief voor regio Maldegem. Je maakt er kennis met de nieuwe campus van AZ Zeno maar ook met de collega's van kinderdagverblijf Ukkie-Pukkie, woonzorgcentrum Tilia en het Hoorcenrum. Wist jij dat we samen verbonden zijn in Zorggroep Oostkust? 

 Infokrant AZ Zeno - mei 2021


Jaarverslag

In deze editie van onze infokrant maak je kennis met onze nieuwe algemeen directeur, de nieuwe geriater en de dienst oogheelkunde. Daarnaast belichten we enkele boeiende projecten zoals ‘Kom en Beweeg’ en de osteoporosekliniek. Of ben je benieuwd wat sterrenchef Peter Goossens vertelt in onze nieuwste editie?

Lees hier de digitale infokrant van AZ Zeno editie Knokke-Heist 

Lees hier de digitale infokrant van AZ Zeno editie West Zeeuws-Vlaanderen

Lees hier de digitale infokrant van AZ Zeno editie BlankenbergeInfokrant AZ Zeno editie Knokke-Heist - november 2020


Jaarverslag

Een nieuwe editie van onze infokrant, met o.a. een terugblik op een zomer met Covid, onze nieuwe artsen en enkele boeiende projecten & diensten in de kijker.

Download de digitale versie, editie Knokke-Heist.Infokrant AZ Zeno editie Blankenberge - november 2020


Jaarverslag

Een nieuwe editie van onze infokrant, met o.a. een terugblik op een zomer met Covid, een stand van zaken van de werken, onze nieuwe artsen en enkele boeiende projecten & diensten in de kijker.

Download de digitale versie, editie Blankenberge.Infokrant AZ Zeno editie West Zeeuws-Vlaanderen - november 2020


Jaarverslag

Een nieuwe editie van onze infokrant, met o.a. een terugblik op een zomer met Covid, een kijk op grensoverschrijdende zorg, onze nieuwe artsen en enkele boeiende projecten & diensten in de kijker.

Download de digitale versie, editie West Zeeuws-Vlaanderen.Infokrant AZ Zeno editie COVID-19 - mei 2020


Jaarverslag

Een speciale en dubbele editie van onze infokrant met getuigenissen van voor en achter de schermen tijdens de eerste en heftige coronagolf. 

De digitale versie kan je hier raadplegen.  Infokrant AZ Zeno editie Knokke-Heist - november 2019


Jaarverslag

Het nieuwe ziekenhuis is intussen 18 maanden in gebruik, en onze medewerkers voelen zich er helemaal thuis. Ook vandaag en in de toekomst blijven we ons focussen op het verder uitbouwen van een kwalitatieve, veilige en nabije gezondheidszorg. Met bijzonder veel trots verwijzen we naar de voorstelling van onze nieuwe artsen en de ingebruikname van onze nieuwe operatierobot.

Daarnaast brengen we in deze krant een bezoek aan onze bijzondere keuken en aan het nieuwe oefencomplex van Club Brugge, nemen we onze waarden onder de loep en volgen we 24 uur in het spoor van een spoedarts. Alvast veel leesplezier!

De digitale versie kan je hier raadplegen.  Infokrant AZ Zeno editie West Zeeuws-Vlaanderen - november 2019


Jaarverslag

De voorbije jaren merken we dat heel wat Nederlandse patiënten een beroep doen op de Belgische gezondheidszorg. Andersom vonden in 2017 ook 10.000 Belgen de weg naar een heel fijne verzorging in Nederlandse ziekenhuizen. Het is mooi om te zien dat er tussen beide landen uitwisseling van gezondheidszorg is, waarbij het belang van de patiënt centraal staat. We leven immers in een Europa waar alle grenzen vervagen. Ook op economisch vlak stellen we een uitwisseling vast. De Vlaamse bezoeker vormt voor het Zeeuwse toerisme een belangrijke meerwaarde. Daarnaast maakt u in deze krant o.a. kennis met onze nieuwe dokters, brengen we een bezoek aan onze nieuwe buur Club Brugge, en besteden we aandacht aan onze nieuwe operatierobot, een belangrijke, extra technologische troef. Alvast veel leesplezier!

De digitale versie kan je hier raadplegen.  Infokrant AZ Zeno campus Blankenberge - november 2019


Jaarverslag

Vooraleer de eindejaarsdrukte zich aandient informeren we jullie graag met de tweede editie van onze infokrant. De verbouwingsactiviteiten aan de Campus Blankenberge zijn volop aan de gang en vormen het mooiste bewijs dat AZ Zeno een betrouwbare partner blijft in uw stad.

Daarnaast blikken we in deze krant o.a. terug op het eerste jaar PIT, maakt u kennis met onze nieuwe dokters, besteden we aandacht aan onze nieuwe operatierobot (een belangrijke, extra technologische troef), en brengen we een bezoek aan het nieuwe oefencomplex van Club Brugge. Alvast veel leesplezier!

De digitale versie kan je hier raadplegen.  Infokrant AZ Zeno editie campus Blankenberge - februari 2019


Jaarverslag

AZ Zeno blijft inzetten op een kwalitaitef zorgaanbod in de regio Blankenberge. Om dit te realiseren wordt de campus grondig verbouwd. Meer info over deze plannen en over het huidige zorgaanbod op de campus vinden jullie in de infokrant die in de regio huis-aan-huis werd bedeeld. De digitale versie kan je hier raadplegen.