background header
> zorgverstrekker  >  activiteiten  >  Open Zeno dagen

Open Zeno dagen


02-12-2017

AZ Zeno verwelkomt groot en klein op de Open Zeno Dagen op 2 en 3 december 2017.
Kom een kijkje nemen achter de schermen en ga op verkenning in onze prachtige nieuwbouwcampus.

 

PRAKTISCH

ADRES

nieuwbouwcampus AZ Zeno
t.h.v. Kalvekeetdijk 260
8300 Knokke-Heist
 

MOBILITEIT EN PARKEERBELEID

Openbaar vervoer, fiets of te voet

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte rond de nieuwbouwcampus vermijden? Maak optimaal gebruik van het openbaar vervoer. Ter hoogte van het station van Knokke kan je een gratis shuttlebus nemen naar het nieuwe ziekenhuis.

 

Te voet/ per fiets

Komt u te voet of met de fiets, dan kan u het ziekenhuis bereiken via de Kalvekeetdijk en via de Natiënlaan. Het voetpad leidt jullie naar de hoofdingang van het ziekenhuis. Fietsenberging is voorzien.

 

Parking en shuttlebus

Kom je toch met de wagen naar de Open Zeno dagen? De organisatie legt het hele weekend van 10.00 tot 18.00 uur shuttlebussen in op het traject ‘station Knokke – nieuwbouwcampus – Sluisstraat’. Om de 10 à 15 minuten stopt een shuttlebus aan een halte.

Gelieve er rekening mee te houden dat de laatste bezoekers om 16.00 uur worden ontvangen op de nieuwbouwcampus. De laatste bussen vertrekken om 18.00 uur van het ziekenhuis naar de parkings ‘station Knokke – Duinenwater’ en ‘Sluisstraat’.

Komende uit het binnenland (Brugge, Brussel, Antwerpen)

Plaats je wagen bij voorkeur op de parking ‘Sluisstraat’. De Sluisstraat wordt het hele weekend afgesloten (tussen de Natiënlaan en Dudzelestraat) en ingericht als parking. Sla rechtsaf op de rotonde Natiënlaan-Duzelestraat om de parking te bereiken. Ter hoogte van de Natiënlaan is de halte voor de shuttlebus voorzien.

Komende van de kust (Blankenberge, Knokke-Heist)

Plaats je wagen bij voorkeur op de parking ‘station Knokke’ of op de ‘terreinen Duinenwater’. De shuttlebus stopt ter hoogte van het station van Knokke.

Andere parkeermogelijkheden

Je kan je wagen het hele weekend plaatsen op de parking van AZ Zeno. Deze parking is enkel bereikbaar via de Kalvekeetdijk. Op de parking van het ziekenhuis en in de Kalvekeetdijk zijn ook plaatsen voorbehouden voor mindervaliden. Je kan hier enkel parkeren op vertoon van je mindervalidenkaart. Opgelet! In de nieuwbouwcampus zijn nog geen rolwagens beschikbaar.

 

Op zondag kan je ook gebruikmaken van de parkings van de Carrefour, Colruyt, Aldi en Albert Heijn. Gelieve op deze parkings rekening te houden met de geldende parkeerrichtlijnen en -tarieven.

 

Gewijzigde verkeerssituatie

Tijdens het weekend wordt éénrichtingsverkeer ingevoerd in de Kalvekeetdijk. Je kan de parking en de ingang van het ziekenhuis bereiken via het kruispunt Natiënlaan-Kalvekeetdijk. Het uitgaand verkeer verloopt via de Herenweg.

De Sluisstraat wordt het hele weekend afgesloten (tussen de Natiënlaan en Dudzelestraat) en ingericht als parking voor de bezoekers van de Open Zeno dagen.

Opgelet! Huisdieren zijn niet toegelaten tijdens de rondleiding.

 

Plan 

Raadpleeg ons plan met aanduiding van de shuttlebussen
 

 

DATUM

2 en 3 december 2017 
10 tot 17u. - ingang tot 16u.
vrije toegang

 

TOEGANKELIJKHEID

De route is (deels) toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. 
Wij reserveren parkeerplaatsen voor mindervaliden zodat u vlot de ingang kan bereiken.  
Gelieve uw eigen rolstoel mee te brengen.


 terug naar het overzicht